Susținători

Avem o misiune complicată, dar și susţinere pe măsură. Iată cine a dat mesajul nostru mai departe și cum arată casele celor care au adoptat fenomenul #HyggeLaNoi.

SUSŢINE-NE ȘI TU CU UN SHARE ►

#HyggeLaNoi

Ioana Grama

Ioana Grama

Va prezint cele mai comfy, cozy sau, cum ar spune danezii, cele mai hygge locuri din apartamentul nostru. Noi nu avem un cuvant in limba romana care s..
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia

Cel mai hygge colț din casa noastră, adică locul cel mai acasă din casă, trebuie să fie undeva pe lângă canapea, unde se întâmplă mai toat..
Mazilique

Mazilique

Acum jumătate de an, când am stat cu toții acasă în lockdown, unul dintre puținele feluri în care am găsit resurse de liniște a fost grădina..
Anca Cheregi

Anca Cheregi

@storia_ro m-a provocat sa va arat un colt din casa mea, in care ma simt bine, in tihna, comfortabila si… hygge 😊 Daca vreti sa ii ajutati p..
Ioana Grama

Ioana Grama

Stiti sentimentul ala cand esti acasa si e bine? Cand esti happy doar ca stai pe canapea invelit si te uiti la serialul preferat? Ei bine, danezii ii..
Ariel Constantinof

Ariel Constantinof

Când ești mic și te bucuri că “ai reușit să fugi din casa părintească” nu prea știi să-ți faci casa primitoare. E important doa..
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia

Dacă ar trebui să reduc la un cuvânt sentimentul ăla plăcut de acasă, mi-ar fi imposibil. E ceva în care intră niște miros de clătite proas..
Raisa Beicu

Raisa Beicu

Am citit mult despre liniștea și armonia danezilor, renumiți pentru fericirea lor. Pe scurt, HYGGE desemnează sentimentul de apartenență ..
Andreea Remețan

Andreea Remețan

Un danez care traieste in Romania ne spune ce il face pe el sa se simta aici… ca acasa. Si ce ii lipseste, desigur. Povestea e frumoasa si merit..
Mihai Toader-Pasti

Mihai Toader-Pasti

Din cauza schimbărilor climatice, noi nu mai trebuie să stăm iarna așa mult în casă ca pe vremuri, dar ca urmare a pandemiei am ajuns să stăm..