Susținători

Inventarea unui cuvânt nou în limba română nu-i lucru ușor, așa că ne bucurăm de toată susținerea primită.

SUSŢINE-NE ȘI TU CU UN SHARE ►

#HyggeLaNoi #BinișteLaNoi

Anca Cheregi

Anca Cheregi

#Biniște cu pisicile acasa – instagram vs. reality. Pentru fiecare poza draguta cu Luna, am 100 de fails 😂. Apropo – ati vazut ca ..
mihai gătește

mihai gătește

Avem un echivalent în română pentru hygge  Cei de la Storia.ro au centralizat voturile și cel mai votat cuvânt a fost #biniște. Găsești a..
Ioana Grama

Ioana Grama

Cand e biniste, stiu ca sunt acasa si zambesc. 13.000 de oameni s-au alaturat campaniei Storia.ro in demersul lor de a gasi un cuvant care sa descrie ..
Andreea Ibacka

Andreea Ibacka

Duminica avem timp pentru toate activitățile preferate de acasă. Iar zona ei de joacă e locul fericit care ne încarcă cu energie, dar și cu ti..
Sorina Fredholm

Sorina Fredholm

Momentul acela cand ajungi acasa dupa o zi lunga si te invaluie sentimentul de… de… ah parca lipseste cuvantul care sa transmita cu adevarat ce si..
Laura Mușuroaea

Laura Mușuroaea

Printre cele mai hygge locuri din casa pentru mine este acest coltisor de lounge din dormitor. Este locul in care vizionez filme la un ceai sau un vin..
Ioana Grama

Ioana Grama

Va prezint cele mai comfy, cozy sau, cum ar spune danezii, cele mai hygge locuri din apartamentul nostru. Noi nu avem un cuvant in limba romana care s..
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia

Cel mai hygge colț din casa noastră, adică locul cel mai acasă din casă, trebuie să fie undeva pe lângă canapea, unde se întâmplă mai toat..
Mazilique

Mazilique

Acum jumătate de an, când am stat cu toții acasă în lockdown, unul dintre puținele feluri în care am găsit resurse de liniște a fost grădina..
Anca Cheregi

Anca Cheregi

@storia_ro m-a provocat sa va arat un colt din casa mea, in care ma simt bine, in tihna, comfortabila si… hygge 😊 Daca vreti sa ii ajutati p..
Ioana Grama

Ioana Grama

Stiti sentimentul ala cand esti acasa si e bine? Cand esti happy doar ca stai pe canapea invelit si te uiti la serialul preferat? Ei bine, danezii ii..
Ariel Constantinof

Ariel Constantinof

Când ești mic și te bucuri că “ai reușit să fugi din casa părintească” nu prea știi să-ți faci casa primitoare. E important doa..
mihai gătește

mihai gătește

Noi stăm mult acasă – stăteam și înainte să fie nevoie să stăm non-stop și stăm și după ce perioada aia a trecut. Nu ne-am săturat delo..
Dizainar

Dizainar

Sneak peek în casa designerului @mihneaghildus și un colț hygge în care obiectele de la Dizainăr sunt parte din starea de bine acasă. Colțul ..
Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia

Dacă ar trebui să reduc la un cuvânt sentimentul ăla plăcut de acasă, mi-ar fi imposibil. E ceva în care intră niște miros de clătite proas..
Raisa Beicu

Raisa Beicu

Am citit mult despre liniștea și armonia danezilor, renumiți pentru fericirea lor. Pe scurt, HYGGE desemnează sentimentul de apartenență ..
Andreea Remețan

Andreea Remețan

Un danez care traieste in Romania ne spune ce il face pe el sa se simta aici… ca acasa. Si ce ii lipseste, desigur. Povestea e frumoasa si merit..
Mihai Toader-Pasti

Mihai Toader-Pasti

Din cauza schimbărilor climatice, noi nu mai trebuie să stăm iarna așa mult în casă ca pe vremuri, dar ca urmare a pandemiei am ajuns să stăm..
Adela Pârvu

Adela Pârvu

Noi avem cuvântul „dor” care e greu de tradus în alte limbi. Ei bine, danezii îl au pe “hygge”, care se referă la sentimentul de acasă, ..